Rooster workshops

Zondag 10 december van 10.00 – 12.30 uur: Hatha-Yin Yoga XL voor de onderrug
De onderrug is net als het schoudergebied een zwakke plek voor velen. Door middel van hatha/yin houdingen zullen we de rug en met name de onderrug versterken door inspanning en versoepelen door ontspanning. Bewust worden van welke houdingen wat voor je doen, zodat je er ook thuis mee aan de slag kan.
Na afloop is er thee. De kosten voor deze workshop bedragen € 25,00.

Zondag 7 jan & 21 jan 2018: Hormoonyoga workshop.
In deze intensieve workshop bestaande uit een dag en een ochtend, leer je de hormoonyogaserie van Sylvia Mullaart Bonn gebaseerd op de serie van Dinah Rodriguez. De methode bestaat uit een vaste serie dynamische asana’s (houdingen) gecombineerd met bhastrika (krachtige ademhalingstechniek), ontspanningsoefeningen en technieken om de energie te sturen. Je ontvangt de hele serie op papier mee naar huis, zodat je thuis kunt oefenen en een mooi naslagwerk hebt.

Door het regelmatig beoefenen van de serie (De eerste drie maanden elke dag, daarna twee tot drie keer per week), wordt de energie in de vrouwelijke organen, schildklier en bijnieren gestimuleerd, geactiveerd en in balans gebracht. Al na een paar dagen zul je de effecten waarnemen; je voelt je vitaler en evenwichtiger.

Dag 1: Kennismaking, uitleg over hormoonyoga, de verschillende ademhalingstechnieken en het sturen van de energie. Aanleren van de gehele serie.
Dag 2: Herhalen van de serie en terugkoppeling van hoe het oefenen thuis is verlopen en eventuele vragen.
De workshop is op zondag 7 januari van 10.00 uur – 16.00 uur. Dit is incl. een vegetarische lunch.
De terugkom ochtend is op zondag 21 jan is van 10.00 uur – 13.00 uur.
De kosten voor de gehele workshop (1 dag en een dagdeel) zijn € 125,00. Je inschrijving is definitief na ontvangst van het lesgeld.

Minimaal 4, maximaal 10 deelnemers per workshop.

Aangezien er een aantal contra-indicaties zijn voor het volgen van deze workshop, ontvang je bij aanmelding een vragenlijst die je ingevuld retour mailt. Afhankelijk daarvan volgt er een advies voor wel of geen deelname aan de workshops.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lesgeld wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.