Rooster workshops

Zondag 23 april 10.00 – 12.30 uur lenteworkshop reiniging

De lente is van oudsher het jaargetijde van reinigen en je ontdoen van alle ‘slakken’ die je tijdens de winterperiode hebt opgeslagen.

We gaan tijdens deze workshop aan de slag met verschillende asana’s en milde yogakrya’s die gericht zijn op het reinigen van het lichaam (en daarmee ook je mind). Ook is er uitleg over verschillende yoga-reinigingsrituelen. We sluiten af met een heerlijke ontspannende lange yoga-nidra.

Deze workshop doe je met een lege maag. Wat thee mag wel. Neem eventueel een stuk fruit mee. Na afloop drinken we thee. Kosten voor deze workshop zijn € 25,00 p.p.

Zondag 28 mei 10.00 – 12.30 uur Gratis yoga-workshop

Tijdens deze ‘total body workout’ workshop doorlopen we met een variatie aan asana’s het hele lichaam. Tijdens (een deel van) deze lange intensieve les is er een professionele fotografe aanwezig die foto’s zal maken van de yogales, de studio en van jullie en mij. Deze foto’s zullen worden gebruikt op o.a. de website en op social media. Door je op te geven voor deze workshop geef je toestemming voor dit gebruik. Ik wil hierbij benadrukken dat het er niet om gaat hoe ‘goed’ je bent, maar ik wil juist een reëel beeld schetsen van een yogales. Uiteraard zullen we een aantal flitsende poses aannemen, maar gaat het vooral om het genieten van de asana’s en het plezier van de les. We sluiten af met een lange yoga-nidra (zonder fotograaf ;-)). Na afloop is er thee. Cursisten van yoga-studio Susumna hebben voorrang.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lesgeld wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.