Rooster workshops

Zondag 10 september van 9.30 – 12.30 uur yoga/mindful run workshop
Karen Dansen ( Stroom brengt energie) en Els Klievink (yoga-studio Susumna) hebben de handen ineen geslagen en brengen op 10 september een super-relaxte én energie gevende workshop yoga/mindful-run. Deze unieke workshop bevat elementen van yoga/meditatie gecombineerd met mindful run.
Met aandacht bewegen en vanuit ontspanning hardlopen is waar het in deze workshop om draait. Je hoeft geen ervaring te hebben met zowel lopen of yoga; plezier staat voorop.
We verzamelen bij Roosje van Ooij aan Vlietberg 3, 6576 JB Ooij. Je kunt daar je spullen neerleggen en na afloop drinken we er een drankje. De kosten voor dit alles bedragen 35 euro.

Zondag 1 oktober van  10.00 – 12.30 uur: Hatha-Yin Yoga XL voor Schouders/bovenrug
De schouders zijn een aandachtspuntje voor velen. Door het aannemen van eentonige houdingen en/of door werken op de laptop of mobieltje opstaan er vaak klachten. Stramme schouders en een kromme rug is het resultaat. Tijdens deze workshop gaan we flink in de schouders werken, we zullen houdingen samen doen en het boogbankje zal zeker aan bod komen.
Na afloop is er thee. De kosten voor deze workshop bedragen € 25,00.

Zondag 5 november van 10.00 – 12.30 uur: Balans XL
Balanshoudingen zorgen voor stabiliteit en kracht in het lichaam, maar ook mentaal. De houdingen tijdens deze workshop zijn gericht op ‘aarden’ en geven stabiliteit en evenwicht. Ook gaan we de wereld op zijn kop bekijken, die ziet er dan namelijk heel anders uit. Spelen met yoga, plezier in bewegen en onderzoeken wat een houding doet staat in deze workshop centraal.
Na afloop is er thee. De kosten voor deze workshop bedragen € 25,00.

Zondag 10 december van 10.00 – 12.30 uur: Hatha-Yin Yoga XL voor de onderrug
De onderrug is net als het schoudergebied een zwakke plek voor velen. Door middel van hatha/yin houdingen zullen we de rug en met name de onderrug versterken door inspanning en versoepelen door ontspanning. Bewust worden van welke houdingen wat voor je doen, zodat je er ook thuis mee aan de slag kan.
Na afloop is er thee. De kosten voor deze workshop bedragen € 25,00.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lesgeld wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.