3 juli Yoga & Klankdag One day retreat

Op zondag 3 juli organiseert yoga studio Susumna een heerlijk ontspannende yoga-klank dag op de mooie locatie van La-que-Sabe in St Hubert.

De dag staat in het teken van ontspanning en rust in jezelf, waarbij we in de ochtend aan de slag gaan met een fijne yogasessie en we d.m.v. zowel activerende als ontspannende asana’s eventuele stress van ons afschudden en de rust in onszelf naar boven halen. Ook zullen pranayama (ademhalingstechnieken) en meditatie en/of yoga nidra aan bod komen.

Daarna is er tijd voor een wandelingetje in de mooie omgeving en een heerlijke vegetarische lunch. Bij mooi weer kunnen we deze nuttigen in de mooie tuin van La-que-Sabe.

In de middag gaan we ons onderdompelen in de klanken van een (liggend) klankschaalconcert, gegeven door Jack Peters van Centerself. Klank is trilling en door de prachtige tonen van klankschalen (en dus trilling) ga je ervaren wat dit voor je kan doen. Een weldadig klankbad heeft een heilzame en helende werking op lichaam en geest.

Daarna is er een gezamenlijke afsluiting van de dag.

De dag wordt gehouden in St. Hubert op de mooie locatie van La-que-Sabe op ongeveer 25 km afstand van Nijmegen. Een half uurtje met de auto, maar ook op de fiets is het (voor de sportievelingen onder ons) prima te doen.

Hoe ziet de dag er ongeveer uit? *
9.15 uur inloop
9.30 uur lange yogales en met afsluitende ontspanning met meditatie/yoga nidra
12.30 uur lunch en tijd voor een wandeling in de mooie omgeving.
14.00 uur klankschaalconcert.
15.30 ontspanning / yoga nidra / meditatie
± 16.00 afsluiting

* Het programma kan worden aangepast als dit de dag ten goede komt.

Wanneer:
Zondag 3 juli van 9.30 – 16.00 (inloop vanaf 9.15 uur)

Waar:
La-que-sabe, Voordijk 22, St Hubert (Dit ligt achter Kraamburo PVG, je kunt daar ook parkeren).

Voor wie:
Voor iedereen die zich een hele dag wilt onderdompelen en verdiepen in yoga en wie de kracht en heilzame werking van een klankschaalconcert wilt ervaren.

Prijs:
€ 85,00 voor de gehele dag, incl. vegetarische lunch en thee.

De dag gaat door bij minimaal 5 deelnemers.
Je neemt je eigen yogamat/meditatiekussentje/dekentje mee bij deze dag. Heb je dit niet, laat het dan vooraf even weten.

Gun jezelf deze yoga-klank verwendag, zodat je weer als herboren naar huis gaat.

Heb je plek in je auto om iemand mee te laten rijden of wil je zelf graag meerijden met iemand, dan kun je dit op het aanmeldformulier aangeven. Yoga studio Susumna brengt vraag en aanbod bij elkaar, maar is hier niet verantwoordelijk voor.

Je kunt je hieronder aanmelden: