Behandelingen & tarieven

Algemeen consult:
Bij een lang (of eerste consult) consult bespreken we je klachten, is er een uitgebreide ayurvedische anamnese en een pols- en tongdiagnose. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op. Deze bestaat uit een combinatie van voedings- en leefstijladviezen, yoga en eventueel aangevuld met kruiden en behandelingen. Zijn er veel of langdurige klachten dan kan een follow up raadzaam zijn. We bekijken bij een vervolgconsult hoe het gaat en gaan aan de slag met vervolgstappen en/of behandelingen.
Duur lang consult tot 75 min.
Duurt kort consult tot 30 min.

Nasya:
Deze behandeling bestaat uit een hoofd- en gezichtsmassage en het druppelen van kruidenolieën in de neus, afgestemd op wat jij nodig hebt. Heel reinigend voor hoofdholtes en heel heilzaam voor mensen die vaak last hebben van verkoudheid en verstopte holtes.
Duur ± 30 min.

Karna Purana:
Bij deze behandeling worden er warme oliën in de oren gegoten. Dit heeft een zeer kalmerende en ontspannende werking. Goed bij oorklachten, stress en duizeligheid.
Duur ± 30 min.

Netra Basti:
De behandeling bestaat uit een oogbadje met ghee, Dit heeft een reinigende en verkoelende werking op de ogen. Aan te raden bij droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Je ogen gaan weer stralen na deze behandeling.
Duur ± 30 min.

Tarieven:
Algemeen lang consult tot 75 min. € 65,00 (een eerste consult is altijd een lang consult)
Algemeen kort consult tot 30 min.: € 35,00
Nasya behandeling: € 35,00
Karna Purana: € 35,00
Netra basti: € 50,00

Profiteer nu van een kennismakingskorting van maar liefst 25 % op alle behandelingen! Geldig tot eind september.