Behandelingen & tarieven

Ayurvedisch consult:
Bij een lang (of eerste consult) consult bespreken we je klachten, is er een uitgebreide ayurvedische anamnese en een pols- en tongdiagnose. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op. Deze bestaat uit een combinatie van voedings- en leefstijladviezen, yoga en eventueel aangevuld met kruiden en behandelingen. Meestal is een vervolgconsult raadzaam. We bekijken bij een vervolgconsult hoe het gaat en welke vervolgstappen en/of behandelingen er nodig of aan te bevelen zijn.

Duur: Ayurvedisch lang consult tot 90 min.
Prijs: € 90,00 (een eerste consult is altijd een lang consult)
Duur: Ayurvedisch kort of vervolg consult tot 30 min.
Prijs: € 45,00 (is er meer tijd nodig, dan wordt een meerprijs in rekening gebracht)

Je kunt ook kiezen voor een ayurvedische consult inclusief yoga serie op maat. Bij dit geheel complete pakket ontvang je naast een algemeen lang consult een voor jou op maat gemaakt yoga serie voor thuis.
Prijs: € 150,00

Ayurvedische lichaamsmassage met warme oliën (abhyanga):
Tijdens deze complete ayurvedische lichaamsmassage wordt je van top tot teen in de warme olie gezet. Het hele lichaam (dus ook het hoofd en gezicht) wordt met warme medicinale kruidenoliën gemasseerd. Hierbij worden de bloedsomloop gestimuleerd, de weefsels gevoed en spieren en gewrichten versoepeld. De massage heeft een pijnstillend effect en is heel weldadig voor de huid. Het lichaam wordt diep gereinigd. De massage en oliën worden aangepast aan jouw dosha (constitutie) en specifieke klachten.
Duur: ± 90-120 min. (dit is incl. korte intake en kopje thee na afloop)
Prijs: € 100,00
Klik hier voor meer informatie.

Nasya:
Deze behandeling bestaat uit een hoofd- en gezichtsmassage en het druppelen van kruidenolieën in de neus, afgestemd op wat jij nodig hebt. Heel reinigend voor hoofdholtes en heel heilzaam voor mensen die vaak last hebben van verkoudheid en verstopte holtes.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 35,00 (in combinatie met de ayurvedische lichaamsmassage + € 20,00)

Karna Purana:
Bij deze behandeling worden er warme oliën in de oren gegoten. Dit heeft een zeer kalmerende en ontspannende werking. Goed bij oorklachten, stress en duizeligheid.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 35,00 (in combinatie met de ayurvedische lichaamsmassage + € 15,00)

Hoofdmassage met warme oliën
Met warme kruidenolie aangepast op wat jij nodig hebt, ontvang je een heerlijke gezichts en hoofdmassage. Superontspannend! Er zijn oliën voor ontspanning, maar ook voor bijv. meer haargroei en een gezonde hoofdhuid. Het beste is om de olie mininmaal 2 uur in te laten trekken. Houdt dus met je kledingkeuze rekening met het feit dat er olie op kan komen.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 50,00

Netra Basti:
De behandeling bestaat uit een oogbadje met ghee, Dit heeft een reinigende en verkoelende werking op de ogen. Aan te raden bij droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Je ogen gaan weer stralen na deze behandeling.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 50,00