Behandelingen & tarieven

Algemeen consult:
Bij een lang (of eerste consult) consult bespreken we je klachten, is er een uitgebreide ayurvedische anamnese en een pols- en tongdiagnose. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op. Deze bestaat uit een combinatie van voedings- en leefstijladviezen, yoga en eventueel aangevuld met kruiden en behandelingen. Meestal is een vervolgconsult raadzaam. We bekijken bij een vervolgconsult hoe het gaat en gaan aan de slag met vervolgstappen en/of behandelingen.

Duur: Algemeen lang consult tot 75 min.
Prijs: € 65,00 (een eerste consult is altijd een lang consult)
Duur: Algemeen kort of vervolg consult tot 30 min.
Prijs:€ 35,00

Je kunt ook kiezen voor een ayurvedische consult inclusief yoga serie op maat. Bij dit geheel complete pakket ontvang je naast een algemeen lang consult een voor jou op maat gemaakt yoga serie voor thuis.
Prijs: € 100,00

Nasya:
Deze behandeling bestaat uit een hoofd- en gezichtsmassage en het druppelen van kruidenolieën in de neus, afgestemd op wat jij nodig hebt. Heel reinigend voor hoofdholtes en heel heilzaam voor mensen die vaak last hebben van verkoudheid en verstopte holtes.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 35,00

Karna Purana:
Bij deze behandeling worden er warme oliën in de oren gegoten. Dit heeft een zeer kalmerende en ontspannende werking. Goed bij oorklachten, stress en duizeligheid.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 35,00

Hoofdmassage met warme oliën
Met warme kruidenolie aangepast op wat jij nodig hebt, ontvang je een heerlijke gezichts en hoofdmassage. Superontspannend! Er zijn oliën voor ontspanning, maar ook voor bijv. meer haargroei en een gezonde hoofdhuid. Het is het beste om de olie min. 2 uur in te laten trekken. Houdt dus met je kledingkeuze rekening met het feit dat er olie op kan komen.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 35,00

Netra Basti:
De behandeling bestaat uit een oogbadje met ghee, Dit heeft een reinigende en verkoelende werking op de ogen. Aan te raden bij droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Je ogen gaan weer stralen na deze behandeling.
Duur: ± 30 min.
Prijs: € 50,00