Over Susumna

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Yoga-studio Susumna. Je bent van harte welkom!

Wij zijn een kleinschalige yogastudio die persoonlijke aandacht en een goede begeleiding hoog in het vaandel heeft. Daarom biedt onze studio plaats aan maximaal 14 cursisten. Je kunt bij ons terecht voor het volgen van hatha-yogalessen, yin-yogalessen en een combinatie hiervan: hatha/yin yogalessen. Onze lessen duren 75 minuten, dat geeft ons de ruimte voor een goede opbouw van de lessen en een heerlijke eindontspanning. Je komt als herboren weer uit de les!

Bij Yoga-studio Susumna werken we met een online boekingssysteem. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit voor het volgen van je yogalessen; je zit immers niet vast aan een vast tijdstip en je kunt eenvoudig switchen tussen de verschillende soorten lessen. Ook ben je vrij in hoe je je lessen indeelt; sla je een week een keer je les over, dan haal je op een ander tijdstip je les weer in. Ideaal toch?

Wij bieden verschillende leskaarten en abonnementen aan. Je kunt zelf bekijken welke leskaart of abonnement het beste aansluit bij jouw behoeften.

Klik hier om naar leskaarten en abonnementen te gaan.

Ook kun je bij yoga studio Susumna terecht voor authentieke Ayurvedische behandelingen en consulten.

En ook nog even dit:
• Je neemt op eigen verantwoordelijkheid deel aan de lessen.
• Graag vooraf aan de cursus of les aan de docent laten weten of er sprake is van (langdurige) fysieke klachten die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga. Denk hierbij aan rug/nek/knie klachten, verhoogde/verlaagde bloeddruk of zwangerschap. Uiteraard gaat yoga studio Susumna vertrouwelijk om met de gedeelde informatie.
• Vanuit hygiënisch oogpunt werken we met eigen matjes. Heb je geen matje dan kun je tijdelijk een matje lenen van de studio. Schaf je zelf een matje aan. Yoga studio Susumna verkoopt goed, kwalitatief hoogwaardige matten van het merk Manduka. Ik adviseer je graag welke mat voor jou het meeste geschikt is.
• Kom op tijd.
• Vergeet niet je telefoon op stil te zetten.
• Tot 24 uur voor je gereserveerde les kun je je les (kosteloos) annuleren. Meld je je binnen 24 uur voorafgaand aan de les af, dan ben je, hoe invoelend de reden ook is, je les kwijt.
• Draag schone kleding.
• Wees voorzichtig met parfum, sterke deo en andere penetrante geurtjes. Dit kan erg storend zijn voor je mede cursisten
• Indien je een account aan maakt, ontvang je automatisch ook de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van eventuele roosterwijzigingen e.d. Je kunt je hier te allen tijde weer voor afmelden.

Klik hier voor het rooster
Klik hier voor de verschillende soorten lessen