Cursusinformatie

Yoga-studio-Susumna introduceert de online-agenda!
Als eerste yoga-studio in Nijmegen biedt yoga-studio Susumna je de mogelijkheid om zelf online je yogalessen te reserveren. Maak vandaag al je account aan!

De voordelen:
Grote mate van flexibiliteit: Zelf je lesprogramma samenstellen in het soort en aantal yogalessen wat je per weekt volgt! Eenvoudig switchen tussen hatha- en yin-yogalessen*. Nooit meer een les ‘kwijt’, omdat je een keer verhinderd bent! Ideaal toch? Ook als je niet zo’n computer wonder bent werkt de online-agenda heel eenvoudig. Kom je er niet uit, mail of bel dan even dan help ik je met aanmelden.

Hoe werkt het?
1) Ga naar de website susumna.nl.
2) Klik op de button ‘agenda’ rechtsboven op de pagina.
3) Je maakt een account aan d.m.v. je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
4) Klik op de link in de bevestigingsmail, je account is dan geactiveerd.
5) Koop je lessen via je online account; dit kan via Ideal, bankoverschrijving of contant. (Via instellingen/krediet/koop krediet)
6) Indien het lesgeld ontvangen is (bij een Ideal betaling is dat direct), kun je je lessen gaan plannen. Bij overschrijving op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna, wordt je leskrediet bijgeschreven als het lesgeld ontvangen is. Vermeld altijd je naam en de hoeveelheid lessen die je koopt.
7) Als je bent ingelogd zie je rechtsboven in het scherm het verbruik en het tegoed van je lessen.

Voor uitgebreide informatie, uitleg en voorwaarden: Klik hier.

Overzichtelijk
• De verschillende soorten lessen worden d.m v. verschillende kleuren in de agenda aangeven, zo is in één oogopslag duidelijk om welke soort yogales het gaat.
• Je kunt je per les aanmelden, maar ook heel éénvoudig een hele reeks lessen reserveren (handig als je altijd op hetzelfde tijdstip wilt komen), bij aanmelden klik je dan op het vakje achter de button ‘herhaal’ je kunt dan de hele reeks inplannen of per datum aangeven welke les je wilt komen.
•Tot 24 uur voor de les kun je je les (kosteloos) annuleren. Zo blijft er ook ruimte voor mensen die zich op het laatste moment willen aanmelden voor een yogales. Meld je je binnen 24 uur af dan ben je, hoe invoelend de reden ook is, je les kwijt.
• Het systeem laat zien hoeveel mensen zich er voor een les hebben ingeschreven. Het maximum aantal deelnemers per les is 14 het minimum aantal is 3. Bij twee of minder cursisten gaat de yogales niet door. Je krijgt hierover dan een berichtje; hetzij telefonisch of per mail.
• Ook op je tablet of mobiel werkt de online agenda heel eenvoudig. Je kunt met één klik een overzicht van de ‘vrije plaatsen’ tevoorschijn halen en ook dan heel eenvoudig je yogalessen reserveren.
• Wees niet bang om het systeem rustig uit te proberen. Er kan weinig mis gaan. Mocht je er niet uitkomen of heb je vragen dan kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen.
• Wil je meer dan één yogales per week volgen dan ben je al snel voordeliger uit met het yoga-abonnement. Klik hier voor meer informatie.

* voor de cursus zwangerschapsyoga gelden andere voorwaarden, deze zijn niet vrijblijvend in te plannen via de online agenda. Neem contact op als je deel wilt nemen aan de cursus zwangerschapsyoga.

Prijzen
De prijzen per les van 75 min. variëren; hoe meer lessen je in één keer aanschaft hoe voordeliger de lessen zijn. De lessen zijn geldig t/m 1 juli 2022*.
5 yogalessen € 62,50
10 yogalessen € 115,00
15 yogalessen € 170,00
20 yogalessen € 225,00
25 yogalessen € 275,00
30 yogalessen € 325,00
Nieuwe cursisten kunnen éénmalig een proefpakket van 3 yogalessen voor € 20,00 aanschaffen, dit pakket is 4 weken geldig.
De lessen zijn vrij in te plannen; je bent dus niet gebonden aan een vast tijdstip, soort of aantal lessen per week.

* Let op: I.v.m. de overstap van yoga studio Susumna naar een ander systeem of een andere formule, zijn de huidige lessen op je account en de lessen die je vanaf nu aanschaft geldig t/m 1 juli 2022.
Daarna vervallen alle lessen op je tegoed! Het is niet mogelijk om de (niet gebruikte) lessen in te wisselen voor contanten.

Tot slot
• Graag vooraf aan de cursus of les aan de docent laten weten of er sprake is van (langdurige) fysieke klachten die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga. Denk hierbij aan rug/nek/knie klachten, verhoogde/verlaagde bloeddruk of zwangerschap.
• De cursist neemt op eigen verantwoordelijkheid deel aan de lessen.
• Kom op tijd.