Beginners Introductieles 4 sept. 2018

Ben jij eigenlijk wel benieuwd naar wat yoga is, maar denk je stiekem toch dat het een beetje zweverig is? Of wil je graag een keer meedoen, maar is de drempel te hoog om een yogastudio binnen te stappen? Of denk je dat veel te stijf bent voor yoga? Dan is dit een mooie manier om eens kennis te maken met yoga. Je kunt eens rustig met gelijkgestemden uitproberen of het iets voor je is. Na de les is ruimte voor het stellen van vragen.

De les is op dinsdag 4 sept. van 20.00 uur tot 21.15 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 19.45 uur.

De kosten voor deze les zijn 10.00, Als je besluit verder te gaan met lessen dan ontvang je deze les weer terug in de vorm van een gratis les.

Wat heb je nodig: schone sportkleding en eventueel een vestje of sokken voor tijdens de ontspanning na de les. Er zijn matjes aanwezig; mocht je een matje hebben dan kun je dat meenemen.

Stuur een mailtje als je mee wilt doen. Dit kan naar info@susumna.nl of via het contactformulier op de website. Bellen mag natuurlijk ook 0654331093.

Je kunt ook een proeflessen volgen bij reguliere lessen. Je kunt hiervoor een account aanmaken, een eenmalig proefpakket van drie lessen kopen en zelf je les inplannen. Meer info: https://susumna.nl/cursusvoorwaarden/