zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyogalessen

Vanaf 21 juli 2021 worden er (in ieder geval voorlopig) géén zwangerschapsyogalessen meer gegeven bij yoga studio Susumna

Tijdens cursus werk je door middel van zachte yogahoudingen aan het vertrouwen in jezelf en de kracht van je lichaam. Daarnaast komen ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en contact maken met je kindje uitgebreid aan bod. Je houdt je spieren soepel en krachtig en door de verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen word je goed voorbereid op de bevalling.

Ook zijn er partnerlessen, zodat je partner weet wat zijn rol tijdens de bevalling zou kunnen zijn en goed op de hoogte is van de ademhalingstechnieken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de bevalling.

Er zijn twee soorten partnerlessen; Les A is vooral gericht op massages en ontspanningsoefeningen voor tijdens de zwangerschap.
Les B is vooral gericht op ademhalingstechnieken en ondersteuning voor tijdens de bevalling. Het is raadzaam voor de partners om beide lessen te volgen, maar dit is geen verplichting.

De data voor de partnerlessen voor de komende tijd zijn:
Data volgen binnenkort

Je kunt starten met de zwangerschapsyoga vanaf 20 weken in je zwangerschap.

Ik kijk ernaar uit vrouwen te begeleiden tijdens deze bijzondere periode.

Praktische informatie:
Tijdstip: woensdag 20:30 – 21.30 uur.
Kosten: € 155,00. Dit is een vast bedrag voor de hele cursus en incl. informatiepakket en partnerlessen. Het bedrag wordt voor aanvang aan de cursus betaald.
Je kunt met de zwangerschapsyogalessen beginnen vanaf zo’n 20 weken. Lessen die je verhinderd bent en eventuele vakanties zijn meegenomen in de prijs en worden niet verrekend.

I.v.m. de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Dit betekent dat de lessen snel vol zijn. Wacht dus niet te lang met aanmelden, om teleurstelling te voorkomen.

Ja, ik meld me aan voor de zwangerschapscursus yoga:
Het kan zijn dat je bevestigingsmail in je spambox terecht komt. Check deze dus altijd even als je geen bericht hebt ontvangen.