zwangerschapsyoga

Tot september 2019 is er een cursistenstop voor de zwangerschapsyogalessen.

Tijdens deze lessen werk je door middel van zachte yogahoudingen aan het vertrouwen in jezelf en de kracht van je lichaam. Daarnaast komen ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en contact maken met je kindje uitgebreid aan bod. Je houdt je spieren soepel en krachtig en door de verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen word je goed voorbereid op de bevalling.

Ook zijn er partnerlessen, zodat je partner weet wat zijn rol tijdens de bevalling zou kunnen zijn en goed op de hoogte is van de ademhalingstechnieken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de bevalling.
De data voor de partnerlessen volgen later.

Je kunt starten met de zwangerschapsyoga vanaf 20 tot 24 weken in je zwangerschap. In overleg kun je ook eerder starten, maar tot die fase is het heel goed mogelijk om de gewone yogalessen te volgen. Natuurlijk is dit een beetje afhankelijk van hoe je je voelt. Later starten mag ook, maar altijd met een minimum van 10 lessen.

Ik kijk ernaar uit vrouwen te begeleiden tijdens deze bijzondere periode.

Praktische informatie:
Tijdstip: zaterdag 10:00 – 11.30
Kosten: het aantal lessen van instroom tot aan de uitgerekende datum (€ 14,50 per les). Dit is incl. informatiepakket en partnerlessen. Het bedrag wordt voor aanvang aan de cursus betaald.
Je kunt met de zwangerschapsyogalessen beginnen vanaf zo’n 20 weken. In overleg kun je ook eerder of later starten.

I.v.m. een opleiding tot ayurvedisch voedings- en leefstijlcoach die ik vanaf september 2018 ga volgen ben ik een aantal zaterdagen verhinderd. De zwangerschapslessen worden die betreffende zaterdagen verplaats naar de vrijdagavond (van 19.00 – 20.30 uur) ervoor. Het gaat om de volgende data: 12 januari, 9 februari, 13 april, 18 mei, 15 juni en 22 juni 2019.

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden voor de zwangerschapscursus yoga.
Let op: De zwangerschaps-yogalessen worden aangeboden in de vorm van een cursus en lopen altijd vanaf het moment van instroom tot aan de uitgerekende datum. Deze lessen vallen niet onder het online reserveringssysteem.