zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyogalessen

Tijdens cursus werk je door middel van zachte yogahoudingen aan het vertrouwen in jezelf en de kracht van je lichaam. Daarnaast komen ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en contact maken met je kindje uitgebreid aan bod. Je houdt je spieren soepel en krachtig en door de verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen word je goed voorbereid op de bevalling.

Ook zijn er partnerlessen, zodat je partner weet wat zijn rol tijdens de bevalling zou kunnen zijn en goed op de hoogte is van de ademhalingstechnieken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de bevalling.

Er zijn twee soorten partnerlessen; Les A is vooral gericht op massages en ontspanningsoefeningen voor tijdens de zwangerschap.
Les B is vooral gericht op ademhalingstechnieken en ondersteuning voor tijdens de bevalling. Het is raadzaam voor de partners om beide lessen te volgen, maar dit is geen verplichting.
De data voor de partnerlessen volgen later.

Je kunt starten met de zwangerschapsyoga vanaf 20 weken in je zwangerschap. Later starten mag ook, maar altijd met een minimum van 10 lessen.

Ik kijk ernaar uit vrouwen te begeleiden tijdens deze bijzondere periode.

Praktische informatie:
Tijdstip: woensdag 20:30 – 21.30 uur. We starten 21 augustus weer met de lessen.
Kosten: € 155,00. Dit is een vast bedrag voor de hele cursus en incl. informatiepakket en partnerlessen. Het bedrag wordt voor aanvang aan de cursus betaald.
Je kunt met de zwangerschapsyogalessen beginnen vanaf zo’n 20 weken. Lessen die je verhinderd bent en eventuele vakanties zijn meegenomen in de prijs en worden niet verrekend.

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden voor de zwangerschapscursus yoga; Je ontvangt dan een aanmeldformulier waarmee je je kunt inschrijven.