Yoga retraite Frankrijk 2023

Ben je op zoek naar rust en ontspanning, maar ook naar uitdaging en verdieping in je yoga-beoefening dan is deze yoga retraite helemaal voor jou!

Een fantastische week in het pittoreske Gluges. Twee yogalessen per dag, meditatie & yoga nidra, heerlijk vegetarisch eten, buiten zijn in de natuur, fijne wandelingen, zwemmen in het zwembad of in de rivier, verkennen van de prachtige Dordogne.

Wanneer: van 9 september t/m 16 september 2023

Waar: Op het prachtige domein L’aroche/Martel in Gluges in de Dordogne (Frankrijk). Dit domein heeft alles wat je maar kan wensen. De kamers zijn sfeervol ingericht en allen met eigen badkamer/douche/toilet. Het terrein is groot en er zijn veel plekjes waar je je kunt terug trekken en er is een mooi zwembad. De yogalessen zijn in een oude droogschuur, waardoor je het gevoel hebt buiten te zijn, je hoort de volgels en het ruisen van de wind, maar je zit toch beschut. Er is een yogaswing aanwezig.

Het domein ligt in Gluges, dat ligt op zo’n 5 km afstand van het historische plaatsje Martel. Een wandeling van de accommodatie naar Martel is zeer aan te raden. Sowieso is de omgeving schitterend. De rivier de Dordogne ligt op 5 min. loopafstand, waar je kunt zwemmen en kanoën.

Prijs: De kosten voor deze volledig verzorgde week zijn € 975,- p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.

Dit is inclusief:
• 11 yogalessen (6 lessen van 2 uur, 5 lessen van 1,5 uur)
• het verblijf
• alle maaltijden
• koffie/thee/fruit gedurende de dag
• opgemaakte bedden bij aankomst
• Eventueel transfer van het vliegveld/treinstation in Brive naar Gluges.

Exclusief:
Het vervoer van huis naar Gluges/Martel en terug en eventuele uitjes of excursies (al dan niet gezamenlijk) zijn voor eigen rekening.

Neem je eigen handdoeken, yogamatje en eventueel meditatiekussentje mee. Voor degenen die geen eigen yogamatje hebben; Susumna verkoopt kwalitatief hoogwaardige yogamatten van Manduka. Graag vooraf aangeven of je dit zou willen.

Vervoer naar Gluges:
Met de auto: Kom je zelf met de auto naar Gluges, dan kun je bij aanmelding aangeven of je iemand mee zou willen laten rijden, of, als je geen auto hebt, je graag met iemand mee zou willen rijden. Susumna yogavakanties kan hierin een bemiddelende rol spelen, maar is hier nooit verantwoordelijk voor.
Met de trein: Er gaan treinen naar Brive, je kunt dan vanaf het station worden opgehaald. (hier zijn geen extra kosten aan verbonden).

Je kunt je nu al aanmelden:

Hieronder vind je sfeerimpressies van yogavakanties van 2015 en 2016.

Sfeerimpressie 2014: