Yoga weekend 2019

Yoga en ayurveda
Dit heerlijke yogaweekend staat helemaal in het teken van yoga en ayurveda. Je komt veel te weten over wat ayurveda is en hoe je het voor je kunt laten werken. In de ayurveda wordt uitgegaan van drie dosha’s (basisenergieën): Vata (ether en lucht), Pitta (vuur en water) en Kapha (water en aarde). Ieder mens is opgebouwd uit deze drie dosha’s. De verhouding van de drie dosha’s bepalen de constitutie (gestel) van een persoon.). Tijdens het weekend kom je te weten wat je basis constitutie is en of er een eventuele disbalans is. Je krijgt eet- en leefstijl adviezen. Een super interessant en vooral leuk weekend!
Je ontvangt een aantal weken voorafgaand aan het weekend via de mail  een vragenlijst over je leefstijl en eetgewoontes. Je kunt dit ingevuld terug mailen. Dit is echter geheel vrijblijvend en zeker geen ‘must’ om aan het weekend deel te nemen.

Nog even dit; je krijgt eet- en leefstijl adviezen die passen bij jouw constitutie en die je kunnen helpen of ondersteunen bij een eventuele disbalans. Dit is niet hetzelfde als een consult van een ayurvedisch arts. We gaan dus niet in op ziektes. Heb je (ernstige) lichamelijke klachten, dan adviseer ik je een (ayurvedisch) arts te raadplegen.

Wanneer:
Vrijdag 15 maart vanaf 17.00 uur t/m zondag 17 maart 2019 17.00 uur

Waar:
We zijn te gast in het prachtige hof van Kairos in Winterswijk, welke zich met recht pleisterplaats voor de ziel noemt. Te midden van al het natuurschoon, het groen en de rust en ruimte. De kamers zijn ruim en met zorg ingericht. De mooie lichte yogaruimte heeft vloerverwarming. Yogamatjes en kussentjes aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje en dekentje meenemen.
https://www.hofvankairos.nl

Voor wie:
Voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar yoga-practice en meer kennis wil vergaren over ayurveda.

Prijs:
• € 315,00 voor een gedeelde kamer ( 2 of 4 persoons)
• € 355,00 voor een éénpersoonskamer (zolang de voorraad strekt)
Er zijn vier éénpersoonskamers, vijf tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer beschikbaar. We maken gebruik van een grote badkamer met vier douchecabines en vijf wastafels.

Dit is inclusief:
• 2 x yogalessen per dag.  ( + yoga nidra, mediatie).
• Lezing/uitleg over yoga en ayurveda.
• Bepalen van je constitutie.
• Rust en ruimte voor jezelf voor een wandeling, een mooi boek of een goed gesprek.
• Alle heerlijke vegetarische/ayurvedische maaltijden.
• Thee en fruit gedurende de dag.
• Beddengoed.

Er kunnen maximaal 18 personen deelnemen aan het weekend.

Kom je zelf met de auto naar winterwijk, dan kun je bij aanmelding aangeven of je iemand mee zou willen laten rijden, of als je geen auto hebt, je graag met iemand mee zou willen rijden. Yoga-studio Susumna kan hierin een bemiddelende rol spelen, maar is hier nooit verantwoordelijk voor.

Je kunt je hieronder aanmelden.