Yoga weekend 2020

Zorg goed voor jezelf (en elkaar)

Het begin van de lente en tijd om de reinigen, goed voor jezelf te zorgen en de winterdeken van je af te schudden. Tijdens dit weekend kom je meer te weten over hoe je je ayurvedisch gezien, qua voeding en leefstijl, het beste kunt verzorgen in de lente.
Naast twee yogalessen per dag, yoga nidra, meditatie en andere ontspanningsoefeningen, gaan we aan de slag met heerlijke ayurvedische verzorgingsproducten en warme oliën, waarmee je jezelf kunt inoliën of een ander een gezichts- of hoofdmassage kunt geven. Helemaal afgestemd op jouw behoefte.
Mieke van de Rode Comcommer gaat ons weer verblijden met heerlijke maaltijden.
Tot slot krijg je een kleine (relax) attentie mee naar huis.
Kortom, het wordt een super relaxt weekend, waarvan je als herboren terug komt.

Wanneer:
Vrijdag 27 maart vanaf 17.00 uur t/m zondag 29 maart 2020 17.00 uur

Waar:
We zijn te gast in het prachtige hof van Kairos in Winterswijk, welke zich met recht pleisterplaats voor de ziel noemt. Te midden van al het natuurschoon, het groen en de rust en ruimte. De kamers zijn ruim en met zorg ingericht. De mooie lichte yogaruimte heeft vloerverwarming. Yogamatjes en kussentjes aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje en dekentje meenemen.
https://www.hofvankairos.nl

Voor wie:
Voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar yoga-practica, meer wilt weten over voeding en leefstijl in de lente volgens de ayurveda en vooral voor degenen die eens toe zijn voor tijd voor zichzelf!

Prijs:
• € 315,00 voor een gedeelde kamer ( 2 of 4 persoons)
• € 355,00 voor een éénpersoonskamer (zolang de voorraad strekt)
Er zijn vier éénpersoonskamers, vijf tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer beschikbaar. We maken gebruik van een grote badkamer met vier douchecabines en vijf wastafels.

Dit is inclusief:
• 2 x yogalessen per dag.  ( + yoga nidra, mediatie).
• Uitleg over wat ayurveda voor je kan betekenen in het lente seizoen.
• Gebruik van ayuvedische warme kruidenoliën en verzorgingsproducten afgestemd op jouw behoefte.
• Rust en ruimte voor jezelf voor een wandeling, een mooi boek of een goed gesprek.
• Alle heerlijke vegetarische/ayurvedische maaltijden.
• Thee en fruit gedurende de dag.
• Beddengoed.

Er kunnen maximaal 18 personen deelnemen aan het weekend.

Kom je zelf met de auto naar winterwijk, dan kun je bij aanmelding aangeven of je iemand mee zou willen laten rijden, of als je geen auto hebt, je graag met iemand mee zou willen rijden. Yoga-studio Susumna kan hierin een bemiddelende rol spelen, maar is hier nooit verantwoordelijk voor.

Je kunt je hieronder aanmelden.