Yoga weekend 2020

Zorg goed voor jezelf.

Een weekend waarin je jezelf kunt verdiepen in de rijkdom en veelzijdigheid die yoga en ayurveda te bieden heeft. Het weekend staat in het teken van rust en ontspanning in jezelf. Wat heb jíj nodig om tot volledige ontspanning te komen? Dit kan voor iedereen op een ander vlak liggen. 

Tijdens dit weekend reik ik je verschillende ontspannings- en stress reducerende methodes aan; van een stevige hatha yoga les tot yoga nidra, en van kalmerende voeding tot heerlijk olie-verzorgingsrituelen uit de ayuveda. Kortom een allesomvattend weekend waarbij je helemaal tot jezelf komt. Uiteraard krijg je ook tips, asana’s en pranayama oefeningen en overige reinigingsrituelen die je helpen om de winterdeken van je af te schudden in het komende lente seizoen

Wat kun je daarnaast verwachten? Twee yogalessen per dag, yoga nidra, meditatie, ayurvedische olie rituelen is er ruimte voor een lekkere wandeling of het lezen van een mooi boek. En natuurlijk heerlijk eten van Mieke van de Rode Comcommer!

Tot slot krijg je een kleine (relax) attentie mee naar huis.
Kortom, het wordt een super relaxt weekend, waarvan je als herboren terug komt.

Wanneer:
Vrijdag 27 maart vanaf 17.00 uur t/m zondag 29 maart 2020 17.00 uur

Waar:
We zijn te gast in het prachtige hof van Kairos in Winterswijk, welke zich met recht pleisterplaats voor de ziel noemt. Te midden van al het natuurschoon, het groen en de rust en ruimte. De kamers zijn ruim en met zorg ingericht. De mooie lichte yogaruimte heeft vloerverwarming. Yogamatjes en kussentjes aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje en dekentje meenemen.
https://www.hofvankairos.nl

Voor wie:
Voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar yoga-practica, meer wilt weten over voeding en leefstijl in de lente volgens de ayurveda en vooral voor degenen die eens toe zijn voor tijd voor zichzelf!

Prijs:
• € 315,00 voor een gedeelde kamer ( 2 persoons)
• € 355,00 voor een éénpersoonskamer (zolang de voorraad strekt)
Er zijn vier éénpersoonskamers, vijf tweepersoonskamers en een vierpersoonskamer beschikbaar. We maken gebruik van een grote badkamer met vier douchecabines en vijf wastafels.

Dit is inclusief:
• 2 x yogalessen per dag.  ( + yoga nidra, mediatie).
• Uitleg over wat ayurveda voor je kan betekenen in het lente seizoen.
• Gebruik van ayuvedische warme kruidenoliën en verzorgingsproducten afgestemd op jouw behoefte.
• Rust en ruimte voor jezelf voor een wandeling, een mooi boek of een goed gesprek.
• Alle heerlijke vegetarische/ayurvedische maaltijden.
• Thee en fruit gedurende de dag.
• Beddengoed.

Er kunnen maximaal 18 personen deelnemen aan het weekend.

Kom je zelf met de auto naar winterwijk, dan kun je bij aanmelding aangeven of je iemand mee zou willen laten rijden, of als je geen auto hebt, je graag met iemand mee zou willen rijden. Yoga-studio Susumna kan hierin een bemiddelende rol spelen, maar is hier nooit verantwoordelijk voor.

Je kunt je hieronder aanmelden.