Cursusinformatie

Yoga studio Susumna werkt met een online agenda. Dit houdt in dat je, nadat je een account hebt aangemaakt, zelf je lessen kunt inplannen via de online agenda. Het voordeel hiervan is dat je een grote mate van flexibiliteit hebt bij het volgen van je lessen; je zit immers niet vast aan een vast tijdstip en kunt eenvoudig switchen tussen de verschillende soorten yogalessen (hatha, yin, combi hatha/yin of vinyasa) die je wilt volgen. En als je een weekje wilt overslaan, dan haal je op een ander tijdstip de les weer in. Ideaal toch?
Je kunt je tot 15 minuten voorafgaand aan de les aanmelden. Afmelden voor een gereserveerde les van kosteloos tot 24 uur van tevoren. Meld je je binnen de 24 uur af, dan ben je, hoe invoelend de reden ook is, je lespunt kwijt.

Als nieuwe cursist kun je eenmalig drie proeflessen aanschaffen (€27,50, 1 maand geldig) en inplannen op tijdstippen dat het jou uitkomt. Als je daarna besluit door te gaan, dan kun je kiezen uit drie verschillende soorten abonnementen; een strippenkaart, een onbeperkt lessen maandabonnement of een onbeperkt lessen jaarabonnement. Hieronder vind je een beschrijving van wat de abonnementen inhouden en verderop vind je informatie over het aanmelden voor de online agenda. 
Note: Heb je in het verleden al eerder lessen gevolgd bij yoga studio Susumna dan ben je dus géén nieuwe cursist en kun je geen gebruik maken meer maken van de proeflessen. Je kunt wel direct een strippenkaart kopen of een onbeperkt lessen maand- of jaarabonnement afsluiten.

Strippenkaart
Als je (gemiddeld) één les per week wilt volgen dan is een strippenkaart een goede keus.
Er zijn drie strippenkaarten:
Van 10 lessen (credits), deze is 3 maanden geldig en kost € 129,50
Van 20 lessen (credits), deze is 6 maanden geldig en kost € 257,50
Van 35 lessen (credits), deze is 12 maanden geldig en kost € 450,00

Let op: De vervaldatum is vanaf moment van aankoop. Niet gebruikte lessen vervallen automatisch nadat de houdbaarheidsdatum is overschreden, handig dus om even in je agenda te noteren wanneer je strippenkaart vervalt. Je kunt de lessen aanschaffen via je account; zij staan dan direct bijgeschreven en je kunt gelijk je lessen inplannen. 

Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Terugbetaling van lesgeld is niet mogelijk.
  Yoga studio Susumna zal uiteraard alles doen wat binnen haar macht ligt om de lessen fysiek door te laten gaan.

Maandabonnement
Wil je vaker dan één keer per week yogalessen volgen, dan is een doorlopend maandabonnement voor jou ideaal. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt alle wekelijkse Hatha-, Yin-, Combi Hatha-Yin- en Vinyasa yogalessen volgen.

Credits: onbeperkt
Prijs: € 67,00 p.m. via automatische incasso. Deze betalingen worden in de dagen voorafgaand aan de 1e van de maand van je rekening afgeschreven.
Geldigheidsduur: 1 maand doorlopend.

• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en tussentijds opzegbaar, met een minimale opzegtermijn van een maand (per de eerste van de maand). Je kunt niet binnen 6 maanden opnieuw een abonnement afsluiten, overstappen naar een strippenkaart of jaarabonnement kan wel.
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen (afmelden binnen 24 uur voor je gereserveerde les of niet verschijnen) kunnen er kosten in rekening worden gebracht of kan je account tijdelijk worden geblokkeerd.
• Het onbeperkt lessen maandabonnement is een doorlopend abonnement. In de zomermaanden juli en augustus is het i.v.m. de vakantieperiode en aangepast lesrooster, mogelijk om je abonnement voor die maanden (tijdelijk) stop te zetten óf om één maand voor beide maanden te betalen. Je kunt per jaar bekijken of je dat wilt. Je dient dit zelf minimaal een maand van tevoren aan te geven via een mail- of app bericht. Vergeet je dit, dan loopt je abonnement automatisch door.
• Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten. Opzeggen kan wel, maar je kunt niet binnen 6 maanden weer opnieuw een maandabonnement afsluiten. Overstappen naar een strippenkaart of jaarabonnement kan wel. Yoga studio Susumna zal uiteraard alles doen wat binnen haar macht ligt om de lessen fysiek door te laten gaan.

Jaarabonnement
Deze keus is nóg voordeliger dan het maandabonnement als je vaker dan één keer per week yogales wilt volgen. Voor een vast bedrag per jaar, kun je onbeperkt alle wekelijkse Hatha-, Yin-, Combi Hatha-Yin- en Vinyasa yogalessen volgen.

Credits: onbeperkt
Prijs: € 595,00 per jaar via automatische incasso.
Geldigheidsduur: 12 maanden vanaf moment van aankoop.

• Het abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar.
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen (afmelden binnen 24 uur voor je gereserveerde les of niet verschijnen) kunnen er kosten in rekening worden gebracht of kan je account tijdelijk worden geblokkeerd.
• Het jaarabonnement wordt automatisch verlengt. Met een opzegtermijn van een maand voor het aflopen van de termijn.
• Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten.

Aanmelden online agenda:
1) Ga naar de website susumna.nl.
2) Klik op de button ‘agenda’ rechtsboven op de pagina.
3) Je maakt een account aan d.m.v. je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
4) Klik op de link in de bevestigingsmail, je account is dan geactiveerd.
5) Koop je proeflessen via je online account (Via instellingen/krediet/koop krediet). Je 3 proeflessen staan nu bijgeschreven in de vorm van punten (één les = één credit)

Hoe werkt de online agenda?
• De verschillende soorten lessen worden d.m v. verschillende kleuren in de agenda aangeven, zo is in één oogopslag duidelijk om welke soort yogales het gaat.
• Tot 24 uur voor de les kun je je les (kosteloos) annuleren. Zo blijft er ook ruimte voor mensen die zich op het laatste moment willen aanmelden voor een yogales. Meld je je binnen 24 uur af dan ben je, hoe invoelend de reden ook is, je les kwijt.
• Het systeem laat zien hoeveel mensen zich er voor een les hebben ingeschreven. Het maximum aantal deelnemers per les is 14 het minimum aantal is 3. Bij twee of minder cursisten gaat de yogales niet door. Je krijgt hierover dan een berichtje; hetzij via app/sms of per mail.
• Is de les die je wilt volgen vol? Dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Indien er een plekje vrijkomt (dit is op volgorde van aanmelden), dan schuif je automatisch een plekje op en krijg je een mailtje dat je de les kunt volgen. Komt er op het laatste moment nog een plekje vrij dan app ik je even.
• Ook op je tablet of mobiel werkt de online agenda heel eenvoudig. Je kunt met één klik een overzicht van de ‘vrije plaatsen’ tevoorschijn halen en ook dan heel eenvoudig je yogalessen reserveren.
• Wees niet bang om het systeem rustig uit te proberen. Er kan weinig mis gaan. Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd even appen, bellen of mailen.

Tot slot
• Graag vooraf aan de cursus of les aan de docent laten weten of er sprake is van (langdurige) fysieke klachten die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga. Denk hierbij aan rug/nek/knie klachten, verhoogde/verlaagde bloeddruk of zwangerschap.
• De cursist neemt op eigen verantwoordelijkheid deel aan de lessen.
• Kom op tijd.
• Vanuit hygiënisch oogpunt werken we met eigen matjes. Tijdens je proefperiode kun je een matje lenen van de studio. Daarna schaf je zelf een matje aan. Er zijn goede, kwalitatief hoogwaardige matten van het merk Manduka te koop in de studio. Ik adviseer je graag welke mat voor jou het meest geschikt is. Klik hier om naar de shop te gaan.

Klik hier voor het rooster
Klik hier voor de verschillende soorten lessen