Rooster workshops

Hormoonyoga workshop – Dinsdagavond 21 jan, 4 & 18 feb 2020: 

Tijdens deze intensieve workshop bestaande uit 3 avonden, leer je de hormoonyogaserie van Sylvia Mullaart Bonn gebaseerd op de serie van Dinah Rodriguez. De methode bestaat uit een vaste serie dynamische asana’s (houdingen) gecombineerd met bhastrika (krachtige ademhalingstechniek), ontspanningsoefeningen en technieken om de energie te sturen. Je ontvangt de hele serie op papier mee naar huis, zodat je thuis kunt oefenen en een mooi naslagwerk hebt.

Door het regelmatig beoefenen van de serie (De eerste drie maanden elke dag, daarna twee tot drie keer per week), wordt de energie in de vrouwelijke organen, schildklier en bijnieren gestimuleerd, geactiveerd en in balans gebracht. Al na een paar dagen zul je de effecten waarnemen; je voelt je vitaler en evenwichtiger.

1e avond: Kennismaking, uitleg over hormoonyoga, de verschillende ademhalingstechnieken en het sturen van de energie. Aanleren van het eerste deel van de serie.
2e avond: Terugkoppeling van hoe het oefenen thuis is verlopen; wat heb je bemerkt/waar loop je tegenaan tijdens het beoefenen van de serie, vragen en effecten. Aanleren van het tweede deel van de serie.
3e avond: Herhalen van gehele serie en terugkoppeling van hoe het oefenen thuis is verlopen en eventuele vragen.

De workshop is op de dinsdagavonden 21 jan, 4 & 18 feb 2020 van 19.00 – ± 21.30 uur.

De kosten voor de gehele workshop zijn € 125,00. Je inschrijving is definitief na ontvangst van het lesgeld.

Aangezien er een aantal contra-indicaties zijn voor het volgen van deze workshop, ontvang je bij aanmelding een vragenlijst die je ingevuld retour mailt. Afhankelijk daarvan volgt er een advies voor wel of geen deelname aan de workshops. Klik hier voor meer info over hormoonyoga.

Minimaal 5, maximaal 10 deelnemers voor deze workshop.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lesgeld wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.