Rooster workshops

Zondag 25 maart van 10.00 – 12.30 uur: Lente workshop reiniging
De lente is van oudsher het jaargetijde van reinigen en je ontdoen van alle ‘slakken’ die je tijdens de winterperiode hebt opgeslagen.
We gaan tijdens deze workshop aan de slag met verschillende asana’s en milde yogakrya’s die gericht zijn op het reinigen van het lichaam (en daarmee ook je mind). Ook is er uitleg over verschillende yoga-reinigingsrituelen. We sluiten af met een heerlijke ontspannende lange yoga-nidra.
Deze workshop doe je met een lege maag. Wat thee mag wel. Neem eventueel een stuk fruit mee. Na afloop drinken we thee en is er wat fruit en noten. Kosten voor deze workshop zijn € 25,00 p.p.

Zondag 8 april van 10.00 – 12.30 uur: Yoga/Mindful Run workshop
Karen Dansen ( Stroom brengt energie) en Els Klievink (yoga-studio Susumna) hebben de handen ineen geslagen en brengen op 8 april weer een super-relaxte én energie gevende workshop yoga/mindful-run.
Deze unieke workshop bevat elementen van yoga/meditatie gecombineerd met mindful run.
Met aandacht bewegen en vanuit ontspanning hardlopen is waar het in deze workshop om draait. Je hoeft geen ervaring te hebben met zowel lopen of yoga; plezier staat voorop.
De kosten bedragen € 35,00, inclusief drankje na afloop.

Zondag 27 mei van 10.00 – 12.30 uur: Hatha-Yin Yoga voor schouders/bovenrug

Door het aannemen van eentonige houdingen en/of door werken op de laptop en/of mobieltje opstaan er vaak klachten. Stramme schouders en een kromme rug is het resultaat. Tijdens deze workshop gaan we flink in de schouders werken, we zullen houdingen samen doen en het boogbankje zal zeker aan bod komen. Na afloop drinken we thee. Kosten voor deze workshop zijn € 25,00 p.p.

Zondag 24 juni van 10.00 – 12.30 uur: Workshop yoga-nidra

Een heerlijk ontspannende workshop. We gaan aan de slag met lichte ontspannende yogahoudingen. De achtergronden van yoga-nidra worden uitgelicht en we gaan uitgebreid in op het sankalpa. Tijdens deze workshop komen verschillende yoga-nidra’s aan bod. Na afloop drinken we thee. Kosten voor deze workshop zijn € 25,00 p.p.

Minimaal 4, maximaal 14 deelnemers per workshop.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lesgeld wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.