Rooster workshops


Yoga en Mindfulness 8 januari 2023 10.00 – 12.30 uur:

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop staan de basisprincipes van Mindfulness centraal. Mindfulness of meditatie betekent niet stoppen met denken, maar met een open blik naar je gedachten kijken. We beginnen de workshop met een aankomstmeditatie waarbij de opdracht is om opmerkzaam te zijn wat er op dit moment voor jou op de voorgrond staat. Wat heb je nodig om niet steeds in het verleden of in de toekomst te zijn met je gedachten. Hoe blijf je in het hier en nu ook tijdens de beoefening van yoga. We vervolgen de aankomstmeditatie met een rustige serie yoga houdingen waarbij je de aandacht richt op gedachten, gevoelens en emoties in dat moment. Ervaringen bespreken we na met behulp van de driehoek van gewaarzijn. We sluiten de workshop af met een 30 minuten durende meditatie. 
Ervaring met mindfulness is geen vereiste, iedereen kan deelnemen aan deze workshop. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar Marieke.

De workshops gaan door bij minimaal 5 personen en er kunnen maximaal 14 personen deelnemen.
Kijk voor prijzen en informatie voor aanmelden onderaan deze pagina.

De kosten zijn € 29,75 per workshop.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het bedrag wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.