Rooster workshops

Yin en de Meridianen 12 juni 2022 10.00 – 12.30 uur:

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop staat de meridianenleer centraal. Yin yoga focust zich op de meridianen van het lichaam en het stimuleren van de energiebanen. Een groot deel van het lichaam bestaat uit fascia of bindweefsel. Elk orgaan en weefsel in het lichaam wordt bij elkaar gehouden via je fascia. Yin yoga grijpt de fascia in je lichaam aan om interne organen in evenwicht te brengen en eventuele obstakels in je meridianen te verwijderen. Yin versterkt niet alleen je fascia, maar creëert ook balans in je interne systemen en versterkt je hele lichaam, waardoor je minder vatbaar bent voor symptomen die gepaard gaan met meridiaan blokkades. Door het lang aanhouden van de yoga houdingen creëer je een diepe stretch en zo kan nieuwe energie of CHI in beweging komen. Heb je vragen over de inhoud van deze workshop? Stuur dan een mailtje naar info@loveatfirststretch.nl.

Kijk voor prijzen en informatie voor aanmelden onderaan deze pagina.

Yoga en Mindfulness 10 juli 2022 10.00 – 12.30 uur:
Tijdens deze 2,5 uur durende workshop staan de basisprincipes van Mindfulness centraal. Mindfulness of meditatie betekent niet stoppen met denken, maar met een open blik naar je gedachten kijken. We beginnen de workshop met een aankomstmeditatie waarbij de opdracht is om opmerkzaam te zijn wat er op dit moment voor jou op de voorgrond staat. Wat heb je nodig om niet steeds in het verleden of in de toekomst te zijn met je gedachten. Hoe blijf je in het hier en nu? We vervolgen de aankomstmeditatie met een rustige serie yoga houdingen waarbij je de aandacht richt op de ademhaling en lichamelijke sensaties in dat moment. We sluiten de workshop af met een 30 minuten durende (liggende) bodyscan meditatie. Ervaring met mindfulness is geen vereiste, iedereen kan deelnemen aan deze workshop. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar info@loveatfirststretch.nl.

Kijk voor prijzen en informatie voor aanmelden onderaan deze pagina.


De workshops gaan door bij minimaal 5 personen en er kunnen maximaal 14 personen deelnemen.

De kosten zijn € 29,75 per workshop.

Je schrijft je in via de mail of via de online agenda voor de workshop die je zou willen volgen. Maar let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het bedrag wat je overmaakt naar Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je je opgeeft.
Deze workshops zijn inclusief voor mensen die een maand-of jaarabonnement hebben bij yoga studio Susumna.

Klik hier voor het rooster van de wekelijkse lessen.