Het yoga-abonnement!

Yoga abonnement
Volg je (vrijwel) elke week yogalessen bij yoga-studio Susumna en plan je regelmatig een lange les in op zondagochtend dan ben je al snel voordeliger uit met een yoga-abonnement. Naast de wekelijkse lessen zijn nu ook de lange lessen op zondagochtend* inbegrepen (zo’n 9 à 10 keer per jaar). Hoe mooi is dat!
Je kunt kiezen uit een maandabonnement en een jaarabonnement. Lees hieronder de voorwaarden en kijk of ook jij voordeliger uit bent met een abonnement.

Hoe werkt het?
Het maandabonnement:

• Het abonnement loopt van september t/m juni. Het mogelijk om in juli en augustus het abonnement voort te zetten, maar i.v.m. de vakantieperiode is dit niet standaard. Je kunt per jaar bekijken of je wilt.
• De kosten voor het yoga abonnement zijn € 59,50 per maand. Je kunt hiervoor onbeperkt de wekelijkse én de lange lessen op zondagochtend* volgen en als je het abonnement ook in de zomer door laat lopen dan kun je ook de lessen van het zomerrooster. Je betaald middels een vaste overschrijving en zorgt ervoor dat vóór de eerste van de maand je maandelijkse abonnementsgeld op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna bijgeschreven staat.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en tussentijds opzegbaar, met een minimale opzegtermijn van een maand (per de eerste van de maand). Je kunt binnen 6 maanden niet opnieuw een abonnement afsluiten, losse lessen nemen kan uiteraard wel.
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
Voorbeeld: Dit abonnement is al rendabel als je zo’n 6 lessen per maand volgt. Volge je daarnaast ook nog regelmatig een lange les op zondagochtend of volg je meer lessen per maand dan loopt je voordeel al snel op.

Het jaarabonnement:
• Het jaarabonnement loopt van juli tot juli en is alleen in zeer uitzonderlijke gevallen tussentijds opzegbaar.
• De kosten voor het jaarabonnement zijn € 510,00 per jaar. Je kunt hiervoor alle yogalessen, de lange lessen op zondagochtend* én de lessen van het zomerrooster volgen. Je zorgt ervoor dat in de eerste week van juli het volledige bedrag op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna bijgeschreven staat.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en heeft een opzegtermijn van een maand (voor 1 juni).
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
Voorbeeld: Volg je (vrijwel) elke week les en volg je zo’n 4 lange lessen op zondagochtend per jaar dan is dit abonnement heel geschikt voor je. Alles lessen die je daarnaast volgt laten je voordeel alleen maar meer oplopen.

* Niet geldig voor speciale workshops op zondagochtend, zoals bijv. hormoonyogaworshops of mindful run/yogaworkshops.

Wil je weten welke lessen er allemaal zijn? Klik dan hier voor het rooster:
https://susumna.nl/rooster/