Het yoga-abonnement!

Yoga abonnement
Hou je van yoga en hou je van afwisseling? Wil je én dynamische hatha yogalessen én meditatieve yin-yogalessen bijwonen? Dat kan nu. Neem een yoga abonnement en voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt yogalessen volgen bij yoga-studio Susumna.

Hoe werkt het?
Wil je meer dan 1 yogales per week volgen bij yoga-studio Susumna dan ben je al snel voordeliger uit met het yoga-abonnement.
• Het abonnement loopt van september t/m juni. Uiteraard is het mogelijk om in juli en augustus het abonnement voort te zetten, maar i.v.m. de vakantieperiode is dit niet standaard.
• De kosten voor het yoga abonnement zijn € 57,50 per maand. Je kunt hiervoor onbeperkt lessen volgen. Je betaald middels een vaste overschrijving en zorgt ervoor dat vóór de eerste van de maand je maandelijkse abonnementsgeld op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna bijgeschreven staat. Je kunt ook elke eerste van de maand een Ideal betaling doen via je persoonlijke online account.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en alleen in uitzonderlijke gevallen tussentijds opzegbaar, met een minimale opzegtermijn van een maand (per de eerste van de maand). Je kunt binnen 6 maanden niet opnieuw een abonnement afsluiten, losse lessen nemen kan uiteraard wel.
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Wil je weten welke lessen er allemaal zijn? Klik dan hier voor het rooster:
https://susumna.nl/rooster/