Yoga-abonnement

Yoga abonnement
Wil je vaker dan één keer per week lessen volgen, dan is een maand- of jaarabonnement ideaal. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt lessen volgen.

Hoe werkt het?
Het maandabonnement:

• Het abonnement loopt van september t/m juni. In de zomermaanden juli en augustus is er vaak een zomerrooster. Je kunt het abonnement dan voort zetten; je betaald dan één maand en je kunt hiervoor dan alle lessen in de juli en augustus volgen. Je kunt per jaar bekijken of je wilt.
• De kosten voor het yoga abonnement zijn € 67,00 per maand. Je kunt hiervoor onbeperkt de wekelijkse lessen en, als je het abonnement ook in de zomer door laat lopen, ook de lessen van het zomerrooster. Je betaald middels een vaste overschrijving en zorgt ervoor dat vóór de eerste van de maand je maandelijkse abonnementsgeld op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna bijgeschreven staat.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en tussentijds opzegbaar, met een minimale opzegtermijn van een maand (per de eerste van de maand). Je kunt binnen 6 maanden niet opnieuw een abonnement afsluiten, overstappen naar seizoenskaart van wekelijkse lessen wel.
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
• Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten. Opzeggen kan wel, maar je kunt niet binnen 6 maanden weer opnieuw een maandabonnement afsluiten. Overstappen naar een seizoenskaart kan wel. Yoga studio zal uiteraard alles doen wat binnen haar macht ligt om de lessen fysiek door te laten gaan. 

Het jaarabonnement:
• Het jaarabonnement loopt van juli tot juli en is alleen in zeer uitzonderlijke gevallen tussentijds opzegbaar.
• De kosten voor het jaarabonnement zijn € 585,00 per jaar. Je kunt hiervoor alle wekelijkse yogalessen, én de lessen van het zomerrooster volgen. Je zorgt ervoor dat het volledige bedrag vóór 1 juli op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna bijgeschreven staat.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en heeft een opzegtermijn van een maand (voor 1 juni).
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
• Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten.

Wil je weten welke lessen er allemaal zijn? Klik dan hier voor het rooster:
https://susumna.nl/rooster/