Stappenplan online aanmelden

Stappenplan online aanmelden yogalessen
1) Ga naar de website susumna.nl.
2) Klik op de button ‘agenda’ rechtsboven op de pagina.
3) Je maakt een account aan d.m.v. je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
4) Klik op de link in de bevestigingsmail, je account is dan geactiveerd.
5) Koop nu je lessen; dit kan via Ideal, bankoverschrijving of contant.
6) Indien het lesgeld ontvangen is (bij een Ideal betaling is dat direct), kun je je lessen gaan plannen.
7) Als je bent ingelogd zie je rechtsboven in het scherm het verbruik en het tegoed van je lessen.

1, 2, 3, 4) Indien je voor de eerste keer in de agenda komt, maak je een account aan.
Klik op de button ‘account aanmaken’, vul hier je gebruikersnaam (dit is je e-mailadres), en een zelfgekozen wachtwoord in. Meld je aan. Je ontvangt een mail met een link die je moet aanklikken. Je account is nu geactiveerd. Onthoud je inlognaam en wachtwoord, deze heb je nodig om je lessen aan te kopen en in te plannen. Indien je bent ingelogd, zie je in de rechterbovenhoek dat je bent ingelogd, hoeveel kredietpunten (lessen) je nog hebt en een kopje ‘instellingen’. Via ‘instellingen kun je je gegevens wijzigen en je lessen kopen. Het is niet mogelijk of toegestaan om meerdere accounts aan te maken.

5) Koop nu je lessen (via instellingen/krediet/koop kredietpunten) Je komt nu in ‘de winkel’ waar je je lessen kunt kopen . Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je in één keer aanschaft; hoe meer lessen je aanschaft hoe voordeliger je yogales wordt. De lessen hebben een beperkte ‘houdbaarheid’. Hoelang dit is staat varieert per hoeveelheid lessen en staat erbij vermeld. De lessen vervallen na deze periode automatisch dus noteer het in je agenda. Je kunt je betaling doen via Ideal, maar ook via een bankoverschrijving of contant. Indien je betaling binnen is, ontvang je een aantal punten (dit is het krediet wat je krijgt), elke punt staat gelijk aan één les.

Betaling met Ideal of contant: Je ontvangt direct je krediet en kan dus direct je lessen inplannen.

Betaling via bankoverschrijving: Maak het bedrag over op Rabobankrekeningnr. NL92 RABO 0129 4891 31 van Yoga-studio Susumna met vermelding van je naam en en de hoeveelheid lessen die je koopt. Indien de betaling binnen is ontvang je je leskrediet. Op dat moment kun je je lessen inplannen. Houd er rekening mee dat het soms een aantal dagen kan duren voordat de overschrijving verwerkt is. Je krijgt bericht als het krediet op jouw account is bijgeschreven.

Je aangeschafte lessen hebben een beperkte houdbaarheidsdatum. Na deze datum vervallen je lessen automatisch; maak een notitie in je agenda.  Je kredietpunten zijn ook inzetbaar voor de yogalessen van het aangepaste zomerrooster in de maanden juli en augustus.

6) Plan je lessen:
Je kunt kiezen om per week of zelfs per dag te bekijken wanneer je een les reserveert en ook of je een hele reeks lessen in wilt plannen (bijv. als je elke week op hetzelfde tijdstip wilt komen), of slechts 1 les. Ook in de keuze voor het soort les ben je vrij. Je kunt dus eenvoudig switchen tussen bijv. de ene week een hatha-yogales en de andere week een yin-yogales. Ook kun je kiezen om de ene week bijv. 3 lessen te volgen en de andere week 1. Kortom je hebt alle vrijheid om jouw eigen lesprogramma samen te stellen.

Hoe in de praktijk: Je gaat naar de yogales van je keuze; dubbelklikt op de les; er verschijnt een schermpje; je klikt aan ‘maak reservering’; je les is ingeboekt. Wil je een aantal weken vooruit boeken op hetzelfde tijdstip, klik dan op het vakje achter ‘herhaal’; er verschijnt dan een overzicht met data; je kunt dan per datum de lessen inboeken. Een groen vinkje in de les laat zien dat jij deze les gereserveerd hebt.

Wil je je alsnog uitschrijven voor een les of herplannen dan klik je weer op de les; er verschijnt dan weer een schermpje; achter je naam staat rechts een klein notitieblokje; wanneer je dat aanklikt, kun je kiezen voor ‘reservering aanpassen’ of ‘reservering verwijderen’. Mits tijdig afgemeld, wordt deze les weer toegevoegd aan je saldo.

Tip: Wil je je inschrijven voor een bepaalde les, maar is het maximum aantal deelnemers is bereikt, check dan op een later tijdstip, of op de lesdag zelf of er wellicht weer een plaatsje is vrijgekomen. De kans is groot, dat iemand zich heeft afgemeld, waardoor er weer een yogamatje beschikbaar is.

7) Overzicht van je krediet
Plan je een les in dan gaat deze van je lessen-krediet af, Heb je bijv. 20 lessen ingekocht en reserveer je er 3, dan zie je dat je saldo op 17 staat. Bij de les waar je je voor ingeschreven hebt verschijnt een groen vinkje dat je je voor die les hebt ingeschreven. Heb je je ingeschreven voor een les, maar kun je onverhoopt toch niet, dan kun je je tot maximaal 24 uur voor de les (kosteloos) uitschrijven voor deze les. Meld je je binnen 24 uur af, dan ben je helaas je les kwijt. Hier kan niet van worden afgeweken! In geval van twijfel doe je er goed aan om je alvast 24 uur van tevoren uit te schrijven. Indien blijkt dat je toch de les kunt volgen kun je je alsnog weer aanmelden. Dit kan nog tot zo’n 15 minuten voor aanvang van de les.

Het systeem laat zien hoeveel mensen zich er voor een les hebben ingeschreven. Het maximum aantal inschrijvingen per les is 14. Bij twee of minder deelnemers per yogales gaat een les niet door! Je krijgt hierover dan berichtje; hetzij telefonisch of per mail.

De verschillende soorten lessen worden d.m v. verschillende kleuren in de agenda aangeven, zo is in één oogopslag duidelijk om welke les het gaat.

Ook op je tablet of mobiel werkt de online agenda heel eenvoudig. Je kunt met één klik een overzicht van de ‘vrije plaatsen’ tevoorschijn halen en ook dan heel eenvoudig je yogalessen reserveren.

Wees niet bang om het systeem rustig uit te proberen. Er kan weinig mis gaan. Mocht je er niet uitkomen of heb je vragen dan kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen.

Klik hier om naar de agenda te gaan.

Het yoga-abonnement.

Wil je meer dan 1 yogales per week volgen bij yoga-studio Susumna dan ben je al snel voordeliger uit met het yoga-abonnement. Je hebt de keuze tussen een maand- of jaarabonnement.

Voor meer informatie over het yoga abonnement klik je hier:
https://susumna.nl/cursusvoorwaarden/nieuw-het-yoga-abonnement/